Kvällens höjdpunkt - manligt

Strax börjar den, eller rättare sagt nyss började den. Bandidas och det får väl bli kvällens tidsfördriv. Men jag kan inte tänka mig bättre; Två kvinnor i chaps som tar saken i egna händer. Finns det något sexigare än en kvinna som sätter en man på plats och fortfarande bejakar sin kvinnlighet? Eller beror det på chapsen?

Mumma!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Kommentarer
Postat av: Der blaurote Methusalem

Män med masochistiska drag svarar på din fråga "JAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!! Det ÄÄÄÄR SÅÅÅÅÅ jäääkla sexigt med kvinnor som sätter män på plats!!! Jupppiiiiiii!!!!!"

Vi som är för jämställdhet har kanske en och annan synpunkt.

2008-11-23 @ 09:23:33
Postat av: TheBat

Kan det inte lika gärna vara en kvinna med masochistiska drag som ropar "Jupppiiiii!!!!"? Kanske skall vi ändra det första "män" till "individer"? Vad säger du?

2008-11-23 @ 12:22:35
Postat av: Der blaurote Methusalem

Bra förslag. Hon kan ju vara lesbisk OCH masochist. :-) Fast ........ nähäj.. hur går det ihop att en masochistisk kvinna blir upphetsad av att en annan kvinna sätter "en MAN på plats"? Då är hon väl motsatsen till "masochist" eller? Eller det kanske beror på chapsen? ... eller beror det på hatten? Förmodligen beror det på vad som finns UNDER hatten :-)2008-11-25 @ 11:42:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0