Gott Slut och Gott Nytt!(bildkälla)

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Dagens reflektion - negativa känslor

Det finns en del bloggar som man besöker oftare än andra. För att man tycker att det är trevlig läsning och att det oftast roar. Man känner en viss "tillhörighet". Men så är det ju även så, att bloggar är öppna och in kommer andra och i och med detta så uppstår ett klimat som inte längre är så attraktivt. Tänk om släktet människan kunde låta bli att vara så djävla perfekt och sluta finna alla möjliga fel hos andra.

Går inte dit igen. Nope!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Samtal nr 2 kom!!

Något försenat, men vad gör det när samtalet till slut kom. Om två veckor bär det av :)Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Dagens test - ateist eller agnostiker

Gjorde precis en test för att bekräfta min (icke) tro:

"Ateismtest Du är 78.3 % ateist. Du är agnostiker med dragning åt det ateistiska. Du borde tänka på att bara för att något kan låta otroligt eller till och med löjligt behöver det inte betyda att det inte är sant.

Disclaimer: Inga garantier kan lämnas för att detta test visar exakt rätt resultat, eftersom endast ett urval av de runt 330 miljoner olika gudar som finns tas upp här. Du kan mycket väl vara mer eller mindre ateistisk än det värde som anges. "

Gör testet om Du känner för det. Tänk dock bara på vad frågorna säger.

Varför gjorde jag detta test då? Jag hamnade på det av en slump nu när jag sitter och skriver hemtenta i religionsfilosofi.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Dagens reflektion 2 - dålig kombination

Har just kommit på att det är ett riktigt problem med att noppa ögonbrynen själv.....när man behöver läsglasögon för att se dom!!

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Dagens reflektion - mångfald

När man noterar att både kvinnor och män tittar in på den sida man lagt upp på E-kontakt så kan man inte bli annat än smickrad. Det är liksom ett "bevis" på att man utseendemässigt tilltalar alla läger :)

När de sedan ber att få titta i det privata fotoalbumet man har, utan att skriva ett ord först, "bevisar" det att alla trots allt är av samma skrot och korn.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Julen i bilder


När jag nämnde att jag tog bilder för bloggen men påpekade att jag inte ville ha med ansikte blev "mormor" ledsen och sa att hon gärna ville bli kändis. Klart hon skall få vara det :)
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Juldagens julklapp - Schlager Tony

När vi var på julshowen med jobbet så fanns det en tävling. Man fick köpa lotter och priset var en rolig historia. Mr T. som är mejeriansvarig berättade sin och fick en lott. Man drog sen tre olika priser allt från en flaska skumpa till att medverka i föreställningen. Och det var priset Mr T fick. En underbar performance där han verkligen bjöd på sig själv och blev bejublad. Tack!

Ikväll blir det traditionellt juldagsmingel. Vi beger oss till KB (konsertbaren) och Katalin för att ta en julöl (eller flera) och bara låta alla intryck smälta in och utbytas. Det blir säkert en skön kväll i avkopplande atmosfär och anda.

Nu är det dags för SHOW!!Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Dagens kom ihåg!

Kom att tänka på en sak när jag hörde en viss julsång, nämligen "Jag såg mamma kyssa jultomte". Är det nån mer än jag som gick runt i flera år och tyckte illa om "mamman"? Kunde inte förstå hur hon kunde vara otrogen på självaste julafton.

Man säger att det är dopparedan i morgon. Är det något man kan hoppas på?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

God Jul!

Hemtentan klar i natt kl.04.00. Julklappar inköpta och maten likaså. Nu återstår en skön kväll i matlagningen, bakets och paketinslagningens tecken. MSN står öppen och julmusik flöda. Inget annat än önska Er God Jul kan jag göra! *mohahaha*

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Paus - Tentaarbete

Ja, jag har tagit en stund time out och koncentrerar mig på mina skolarbete. Var dock först tvungen att rensa ut det som bara gav mig negativ energi . Tuffa beslut men jag litar på min intuition. Människor som inte är raka i sin kommunikation skall man inte lyssna på. De svävar oftast kring verkligheten av en eller annan anledning.

Reflekterade över att det snart är nyår med och som vanligt inget uppslag. Världen är deprimerande liten och ändå gör man den frivilligt mindre....

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Nu är jag hungrig!

Har varit ute och slagit klackarna i taket...eller kanske inte. På etablissemang i alla fall. Hoppade över den så otroligt goda korven-på-gatan-på-vägen-hem och det får jag ju lida för nu eller rättare sagt kylskåpet, för nu skall det tömmas. Hungrig!

Pratade med en "snubbe" förresten (han var 37 år) och vi stod och samtalade i baren och kom in på barn, familj och sånt. Han tittade på klockan på väggen och kunde inte se vad den visade och skyllde på att han var för gammal. - Jag svarade: Trams! Du kommer att se bra i morgon igen. Sen skulle han gissa min ålder och kläcker ur sig: - Ja, Du är väl bara runt 35.

- Go, Ricky! Go, Ricky!

Det är skönt att vara jag!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Cover vs. originalet

Det är inte många gånger en cover slår originalet men i det här fallet är det en jordskredsseger:Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Dagens reflektion - Vilken kvinna

Igår visade det sig verkligen vilken kvinna min dotter börja bli. Fullfjädrad ut i fingerspetsarna. Hur har jag nu noterat detta? Idag är det skolavslutning och igår kom hon hem och och var alldeles förtvivlad.

- Vet du pappa, kompis 1 skall ha på sig blabla bla....och sen så skall kompis nr 2 ha på sig sin fina blablabla..och vad har jag att ta på mig?? Sliter upp dörren till klädkammaren, rafsar ihop en hög med kläder och springer in på rummet. Sen är hon kvar där inne en stund för at sen öppna dörren, ställer sig framför mig och poserar.

- Vad tycks? Är det här fint?

Jag tittar på henne för några sekunder och precis när jag skall öppna munnen och säga något så säger hon:

- Äsch, vad vet du? och så vänder hon på klacken och stänger dörren efter sig.

Vilken bratkvinna!!

Nåja hon är mer än lycklig just nu. Eftersom jag skall jobba lördag kväll och hela söndagen så har hon fått lov att åka till sin bästa kompis i Storvreta fredag till söndag. De skall först bege sig till stan idag där hon skall ta ut pengar från sitt eget konto och sen skall de shoppa, äta lunch för att därefter tillsammans åka ut till kompisen. Ett stort äventyr för en 12-åring.

Sitter själv och funderar på egna nöjen och konstaterar att det var längesedan man var på bio. Nåja, det är ju bara morgon än.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Inspirerande samtal

Just nu fick vi ett väldigt inspirerande samtal. Om jag får ytterligare ett samtal till (från samma abonnent) innan julafton så är det helt fantastiskt och i detta fall får ni veta vad det gäller. Om det inte kommer ett samtal till blir jag troligtvis så deprimerad över detta (pga. att det första samtalet kom) att alla julaftonskamrater (3st) får lida för det och ni med.

Man kan med den rätta säga att vi väntar på tomten nu.

(Bildkälla: Calypsodesign)

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Äsch..vi provar igen!

För ett tag sedan så plockade jag bort mig från alla nätdejtingsidor. Tyckte inte riktigt om vad som hände med mig och hur vanebildande det var. Men idag kände jag att skall framtiden vara min så måste jag ju synas och finnas. Eftersom jobbet inte ger några fördelar (skall vara något hett möte med nån kund då), eftersom jag studerar och merparten av mina kamrater är -30, eftersom jag inte befinner mig på etablissemang så ofta och eftersom jag är alldeles för blyg för att fråga chans på någon på stan så fick det mig att idag öppna upp på en av dessa sidor.

Att ställa mig under misteln tror jag inte kommer att resultera i något denna jul och till skillnad från en del andra så känner jag mig faktiskt mindre "lycklig" i frånvaro av en vän.

Jag vill
kramas,
pussas,
laga mat till någon (förutom min dotter),
sova sked,
utbyta meningar,
skratta,
gråta,
smeka,
smekas av,
lyssna till,
köpa julklapp åt (nåja, nästa jul då)
få julklapp utav (se ovan)
önska Gott Nytt År, (som vänner hinner vi)
dricka skumpa ur högklackat, (då skall vi definitivt vara vänner först)
längta efter,
bli längtad av,
hålla handen,
ge en hjälpande hand,
klia på ryggen,
bli kittlad av,
överraska,
överraskas av,
och till slut kunna känna:
Gud, vad jag älskar Dig!

Är det fel önskat?

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Beslutsamhetsångest

Igår var sista föreläsningen av Evolutionsbiologi 10p. Nu återstår ett examensarbete på sådär 8-10 sidor. Från början var jag helt klar över vad jag skulle "avhandla" men har nu hamnat i tveksamheter. Som jag ser det så föreligger det tre tankar:

  1. Hjärnans utveckling. Cortex tillkomst och påbyggnad på "reptilhjärnan" i en tanke att valnötsträd och grodyngel spelar in.
  2. Fenomenet att det på senare tid uppstått en art kallad homo sapiens sapiens när det rimligtvis inte finns någon underart till homo sapiens.
  3. Feminismens framgång och vad det eventuellt har för inverkan på evolutionen.

Den första är fruktansvärt kontroversiell och är en tanke som blir svår att argumentera för enbart i en uppsats. Den andra är intressant och väldigt aktuell. Den tredje och sista är jag inte riktigt klar över men om man jämför med andra organismer och hur de sociala miljöerna styr reproduktionen och fitness så kan det föreligga en evolutionär förändring i tiden.

Tål att funderas på!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Favorit i repris

Familjen sitter vid middagsbordet och pappan är inte riktigt nöjd med sonens bordsskick. Han spänner ögonen i sonen och säger:

- William! Vet du vad en gris är?
- Ja, det vet jag. Det är barnet till ett stort svin!

Dagens upptäckt - OreliaLäs även andra bloggares åsikter om , , ,

Cuba till våren

Nu har jag äntligen gjort slag i saken. Anmälde mig precis till cubansk salsa som startar den 9 februari. Det skall bli härligt att få svinga höfterna till underbart befriande toner. Gör säkert gott för begynnande "kärlekshandtag" med :)(BIld = länk)

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Dagens hemlighet

Tänkte jag skulle ge er en riktig saftig hemlighet. Jag fick idag höra något som skulle vända upp och ner på en hel värld om det kom ut men efter överläggningar med mig själv så inser jag att det måste berättas. Som en sann utlitiarist bryter jag mitt löfte för att maximera nyttan................helvete! Tvätten!!!....måste hinna ner innan tidlåset går igen...


Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Dagens reflektion - Vilken flopp(y)!

När jag var nere i förrådet och hämtade upp julsakerna så hittade jag en låda med gamla disketter. Det var disketter som vi fått från fotolabbet när vi beställt våra foto därifrån. Mycket av innehållet var när "lilla B" var liten och vi båda tyckte det skulle vara roligt att titta på. "Lilla B" har ju aldrig sett dem, så vi tog med dem upp.

Men tji fick vi! När vi skall stoppa in disketterna i datorn så visar det sig att numera finns det ingen sådan. Evolutionen gick väldigt snabbt där och jag förbannar min nya dator. (förlåt lilla dator du är så bra så.....men inte just nu!)

Nåja, det löser sig nog med tiden eftersom vi har två datorer till (dock inte verksamma). Men nu skall jag fortsätta med lussebullarna. Första jäsningen klar.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Nattens drömsömnLäs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Nattsudd om människokroppen

Ikväll vill jag prata om ett ämne som kanske rör om en hel del i grytan. Dels beroende på ämnet men kanske även för att jag inte lyckas förklara mig så väl. Det finns människor som inte är nöjda med sina kroppar. På ett eller annat sätt så - gör de om sig, lägger till eller ta bort. Det finns människor som gör det för att det medicinskt är nödvändigt och det finns andra som gör det för att de vill och tar sig råd.

Men det jag vill ta upp och frågar mig om, är det moraliska i själva avsaknaden av en "innehållsförteckning" gentemot en potentiell partner. Låt oss säga att en kvinna har gjort om sina bröst. Hon har låtit operera in implantat och kanske är brösten små från början och ger därför en väldigt kompakt känsla. Troligtvis är de vackrare att titta på än upplevelsen av den "artificiella" och stumma känsla som en beröring av dem ger. Något som för en partner kan verka avtändande, dels beroende på överraskningen och dels för det "icke mänskliga" innehållet. (jo, jag kan tänka mig några grabbs och chicks som inte håller med här). Ja, jag har själv stött på det vid två tillfällen. Vid första tillfället var det ett medicinskt ingrepp ( brösten var från början olika stora och man rättade till detta med implantat i båda). Kvinnan sa dock till innan det blev uppenbart och det fanns en viss skam i berättelsen. Vid det andra tillfället fick jag upptäcka det själv och här var ingreppet nog mer av estetisk art. Här undrar jag då om det är så, att de som blivit tvungna till ingreppet känner mer skam och de som gjort det av fri vilja inte bryr sig om andras tycke eller förutsätter att det alltid uppskattas? Varför skulle de bry sig om vad andra tycker? Kroppen är ju deras. Men hur blir detta faktum i en relation?

Det är varken självklart eller förenat med skyldighet att berätta ingreppet för en potentiell partner men borde det finnas ett "bör" här? Kan det anses rättvist att tidigt tala om hur det ligger till? Eller är detta en rättighet som tillhör den som valt att göra ingreppet? Hur skulle det då vara om en individ förlorat ena benet i en olycka och därför använder protes? Låt oss säga att denna individ kan använda protesen utan att det syns i vardagslivet och att individen klarar sig helt utan hjälp. Men när natten kommer och man kliver till sängs tillsammans med en ny partner så upptäcks protesen under det att partnern lägger handen på benet och känner konstruktionen innanför. Klart det blir en överraskning och frågan uppstår igen; Fanns det en "skyldighet" att berätta att man har protes?

Eller är det så att man inte kan (får) förutsätta något om en människa och får acceptera (eller inte) allt eftersom det blir uppenbart? Jag har ingen egentlig ståndpunkt ifråga men överraskningsmomentet ger mig funderingar. Vi vet alla vad som förväntas av oss och när man inte "kan erbjuda" detta och har valt (eller ofrivilligt) att frångå detta så kan det tänkas att det bör åtföljas av något som kan liknas vid en skyldighet.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Dagens reflektion - bevingade ord


"The noble art of losing face will someday save the human race".
Hans Blix Piet Hein

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Julpysslet tar sig..


Vi har kommit en bit på väg. Tar lite paus nu. Dax för efterlängtat kaffe strax.Tills vidare kan vi visa lite hemtrevliga bilder (kvalitén på bilderna är det dock si och så med)

Ser att det är Faddergalan på tv. Vad är det som gör att jag inte riktigt gillar dessa galor? Borde jag inte tycka att det är behjärtansvärt? Nåja,
hoppas det gynnar de mest som det skall gynna.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Grattis Kevin!

Vilken glädje denna man utstrålar! Värdig vinnare av Idol och nu hoppas vi på ett trendbrott. Att vinnaren får mer plats i framtiden än den som kommer tvåa.Lyssna på "vinnarlåten" (Bildkälla: www.tv4.se)

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Nu är jag redo

Kom tidigt till jobb idag och passade därför på att knalla in till systembolaget som ligger mitt emot. Ville ha lite glögg och efter stort velande så blev det vinglögg av Blossa och Dufvenkrooks. Funderade på att köpa lite starkare och även smaksatta av annat men tradition och vana fick råda. Glögg skall smaka glögg och inget annat. Så nu är jag beredd. Välkommen!

Tänkte jag skulle passa på att baka lite i helgen. Lussebullar i alla fall. Men egentligen borde vi göra pepparkakorna och huset redan denna helg. Kan bli lite stressigt framöver. Vad var det nu vi kom fram till att vi skulle göra i år? Alphydda? Hamsterbur?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Tänk att jag skulle falla för det här

Jag hade väl aldrig trott det men nu är det ett faktum. När man springer runt och fixar och donar, sätter på fika och gör sig färdig för mys till en speciell tidpunkt, då vet man att det är något man inte får missa. Klockan 21.00, på femman, börjar det och det är så intressant och spännande. Egentligen borde jag byta kanal med tanke på den dåliga smak(dåliga vibbar) det ger.


( Bildkälla: Ed Steckley )

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Dagens reflektion - Hinns julen med?

Det här blir en utmaning. Men sånt gillar jag ju och jobbar oftast bäst under press (varje students lögn). Från och med om en vecka och fram till 9 jan skall följande vara klart:

Hemtentamen i estetik
Hemtentamen i religionsfilosofi
Essä i evolutionsbiologi (slutprov 6-8 sidor)
Inläsning av Mackies bok Inventing wright and wrong och Bergströms Värdeteori inför omtentamen i värdeteori

Sen kommer ju allat annat: Jobba, handla julklappar, julmat, baka, städa, umgås, prata i telefon, slappa, mysa....

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Jisses! Snart e de ju jul!

Nån som vill ha en julklapp?Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Fattigmansbrasa

När man inte har tillgång till en egen öppen spis eller braskamin får man använda de medel som erbjuds. Därför har jag sen tidigare inhandlat en stuga och "sticks" med veddoft från Real Flame. Sen kan man komplettera det med en bras-dvd som förvandlar tv:n till något bättre än en dumburk. Visst inte riktigt samma känsla men en bit på väg. Värmen saknas dock och den får man väl skaffa på "annat sätt".

Tillsammans med lite glögg, tilltugg, värmeljus och soft musik så får i alla fall jag lite mys pys stämning.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Dagens grattis


(Eftersom en del är allergisk mot mail så grattas det här)

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Nu norpade jag igen

Hittade en rolig grej hos Snorkis igen och som vanligt tog jag mig friheten:

"Svara på frågorna och googla svaren på bildsök. Ta den första bilden som dyker upp.

Här är frågorna:
1. Vilket år är du född?
2. Hur betecknar du din sexualitet?
3. Vad söker du i ett förhållande?
4. Vad är din bästa egenskap som kärlekspartner?
5. Vad är din sämsta egenskap som kärlekspartner?
6. Vilken kroppsdel, förutom munnen, tycker du mest om att kyssa?"

Resultatet: ( precis som snorkis så fuskde jag lite :)

helen62
Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Life

Ibland känner man sig så övergiven, som om man vore den enda i världen med problem och att alla runt omkring en lever i en, som för en själv ser ut som en, fantasivärld. Man sätter sig ner och funderar på sitt liv och det enda man känner är en stor saknad. I mitt fall är det ju ganska uppenbart vad jag saknar men det finns så mycket annat som inte är lika uppenbart. Jag saknar mina föräldrar, jag saknar mormor, morfar, farmor, syskon som jag aldrig fick och jag saknar just nu min dotter som valt att sova hos sin kompis. Men jag saknar även den där vännen som finns i vått och torrt som följt med sen barnsben. Något som jag aldrig blivit förärad med och som i en olycklig värld förstärker känslan av ensamheten.

Det finns många som anser att man inte skall gräva ner sig utan se gott på framtiden. Men är det alltid så enkelt? Har man verkligen inte rätt att ibland få känna sig som den mest övergivna människan i världen? Samtidigt funderar man på var man egentligen är på väg och om de mål man satt upp är riktiga mål eller bara ett sätt att klara av vardagen. Jag är 46 år och studerar på universitetet. När jag är färdig vet jag inte om det leder någon vart eller om den tid jag lagt ner fyllt någon funktion.Visst, för stunden har det gjort sitt men vad blir summan av kardemmumman? Ytterligare ett steg på livets stege utan att komma närmre några mål.

För varje gång så finns det människor som peppar en och säger att det löser sig snart skall du se. Bakom hörnet finns lyckan och det finns någon där ute för dig som snart korsar din väg. Men hur ofta klarar man av detta? Vad gör det för ens egen själ och olycka att höra att det snart löser sig när man ideligen ramlar ner i samma avgrund när man lyckats kravla sig upp för stunden?

Man säger att i varje stund av olycka eller ensamhet så stärks man. Det kanske är sant men i samma stund är det även något annat som stärks. Känslan av att man är totalt misslyckad och att det aldrig blir som man har tänkt. I grund och botten är det bara en känsla man är ute efter och det är känslan av att vara omtyckt och uppmärksammad. Inte med ord eller gester utan med ömsesidig kärlek. Kärlek som känns, inte bara ses eller hörs.

Men jag vet, eller kanske är det bara en önskan, att där ute någonstans finns denna ömsesidiga kärlek. Samtidigt lever man med insikten, i en stund som denna, att det är inte bara upp till mig. Någon annan måste ju samtidigt inse samma sak och det gör det hela mer problematiskt och så långt borta ju längre tiden går.

Nu har jag i alla fall fått skriva av mig. Idag är ingen glädjens dag men så länge inte mailprogrammet säger att det finns nya mail så blir den i alla fall inte värre. Känslan av att jag tappat matlusten stör mig likaså.

(Bildkälla)Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Oroväckande förfall

Ställde mig på vågen och den visade 72,4 kg. Det är en viktminskning med fyra kilo på en vecka. Vet att somliga skulle bli överförtjusta men inte jag. Jag vill gärna behålla de få kilo jag har. Det är väl uppenbart att man inte är som man skall vara men varför klaga, vem bryr sig egentligen? Alla har fullt upp med att må bra själva...

Nåja, det får jag råda bot på ikväll. Har tagit fram en fläskfile och skall goffa i mig den alldeles själv. Dottern har ju för vana att bo hos kompisen var annan vecka ?? (kan det bero på deras Sing Star?) och i morgon är det ju julbord. Mums!

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Dagens insikt

Tid och sanning hör ihop.
Det är dagens insikt.

"Desto mindre tid som behövs för att ändra ett löfte,
desto mer halt av fantasi när det gavs
"

Som en god vän skulle uttrycka det: "Ibland är en groda bara en groda". Suck!


(Ja, jag vet. En utilitarist skulle inte hålla med)

GodnattLäs även andra bloggares åsikter om

Gävla virus

Säg den lycka som kommer utan olyckor. Efter en helg utöver det vanliga så har förkylningen nu drabbat mig med dunder och brak både invärtes och utvärtes.

Jodå, livet leker!

Vad är större än magi?

Ibland reflekterar man över situationer man hamnat i och i efterhand kan man konstatera att man befunnit sig i en väldigt speciell situation full av gåvor. Man lägger ihop bitar, värdesätter intryck och insikten infinner sig i efterhand, den magiska känslan av att ingenting var verkligt. Overkligt i den tappningen att, intrycken och känslan man befunnit sig i går utanför de ramar som man tidigare levt under eller förväntat sig. Talar vi då om ett förlopp över tid och inte en "sekundens känsla", där det förra ger ständigt nya intryck som antingen kompletterar eller komprimerar det centrala, så övergår händelsen det magiska och man får leta nya definitioner.

Skulle det handla om magi skulle det inte vara förklarligt. Men så är det inte, det hela går att förklara men inte på en kvart. Och inte för utomstående, däri ligger det oförklarliga. Man kan bara konstatera, att man befunnit sig i en situation som när den startade var fantastisk och sen försvann bortom all rimlig förväntning.

Tack för att jag fick uppleva detta! Rikedom och skönhet fick en definitiv innebörd och den har stannat kvar inom mig.  Strandat som en vällust av längtan, längtan efter mer eller snarare längtan efter längre som i härifrån till evigheten!

Men där lär det tyvärr stanna, är jag rädd för. Jag önskar jag hade makten...

(Bildkälla: PJ Lynch Gallery)

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

RSS 2.0