Klassresa till London (1)

När jag var nere i Helsingborg i augusti på klassträffen (klass 9F, Elinebergsskolan, Helsingborg, 1978) så kom vi överens om att vi skulle undersöka om vi kunde återuppleva den klassresa vi gjorde till London 1978. Ja, inte uppleva just den resan igen utan mer rida på minnena och försöka ta den ett steg längre.

Sagt och gjort. Vi var två killar i klassen som tog på oss att undersöka möjligheterna och intresset. Nu sitter vi här med 16 anmälda och planeringen är i full gång. Vi har satt en budget på 2500-3000 kr för resa, hotell och avgifter. Vi skall resa den 23 april från Köpenhamn och tillbaka den 26:e.

De första undersökningarna har gett oss offerter på 3400-3500 kr så det är bara att jobba vidare. Vi vill försöka hitta ett hotell så centralt som möjligt men ändå försöka hålla oss till någorlunda standard. Vad som även är av vikt är möjligheten till avbokning för de som eventuellt blir sjuka eller av liknande orsak måste hoppa av. Billiga resor, t.ex. Sterling har ju visat sig helt vansinniga om man måste hoppa av då man förlorar hela pengen.

Så har ni några idéer om vår resa så får ni gärna ge tips. Inläggen om klassresan fungerar även som information för de som skall följa med. Ny information kommer via kommentarerna.

(Bildkälla: Resekoll.se)

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Kommentarer
Postat av: TheBat

Offerter ramlar in och ligger fortfarande på 3400 som billigast. Om vi inte räknar med offerten som innehåller Sterling flyg. Den går på 2800kr men då skall resan betalas direkt. I övrigt kommer det ändå att bli en tusenlapp ganska omedelbart.

2008-10-20 @ 23:35:30
URL: http://thebat.blogg.se/
Postat av: TheBat

Just nu väntar vi på en offert som skall komma in via telefon. Vi har nästan fått börja om så det kommer att ta lite tid. Sterling gick i konkurs. Vi skall helst byta helg för det var London maraton den helgen vi planerade att åka. Vi kommer inte att åka månd-torsd som kunde tolkas i info. Det blir ant. torsd-sönd eller lördag-tisdag. Vi försöker allt vad vi kan för att komma under 3500:-. Hur pass viktigt är boendet?

2008-11-06 @ 11:12:12
Postat av: TheBat

Hej, vänner!I fredags kom ett genombrott.Vi fick tag i en resebyrå här i Uppsala som skall kontakta mig (B) denna vecka.

Vi har pratat priser runt 3000:-, utresa torsdagen den 30 april hemresa söndagen den 3 maj, handpenning och slutlikvid.

Får se vad det innebär.

2008-11-20 @ 14:13:30
Postat av: TheBat

Det känns lite oroväckande att det inte är så många som svarar när det önskas. Eftersom vi inte lyckas ha så snabb

mailgång mellan oss så får jag nu släppa flygbiljetterna för jag insåg att vi inte kunde hålla kravet på att betala dem denna vecka.För det är så det ligger till. Vill vi ha några flygbiljetter så har vi en vecka på oss att betala dem. Killen på resebyrån som jobbar åt

oss åker nu på en veckas semester och återkommer den 8:e dec. När han kommer tillbaka så gör han en ny sökning på samma

flygbiljetter, kostar ca 2.150:-Vi har fått förslag på hotell där jag ratade det första som var mer ett hostel. 330/pers/natt. Fick ett nytt

förslag idag och ni får länken till det. Fyrbäddsrum. Billigt 345/pers/natt Hotell ser väl ok ut men ligger i Earl Court.

Fler förslag kan fås om inte detta accepteras.SENAST DEN 12 DECEMBER MÅSTE FLYGBILJETTERNA BETALAS!!Du MÅSTE senast den 5 december svara på detta mail annars kan vi inte räkna med Dig!

I det mail talar du om för oss var vi kan nå dig snabbast.Totalpriset ligger idag på 3200:- (med reservation för att flygbiljetterna finns kvar om en vecka)Nu gäller det! Är ni med eller inte?

2008-11-27 @ 21:04:21
Postat av: TheBat

Det visade sig till slut att endast 7 st utöver de två som satt sig för att arrangera visade intresse och det känns inte som i "proportion till kostnaden" längre. Tyvärr! Projekt nedlagt!

2008-12-07 @ 15:35:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0