När?

Kollar hur lång tid det tar för detta inlägg att dyka upp på bloggportalerna.

Postat av: TheBat
09.32 Inget än så länge. Inte på knuff.se inte på blogger.se Varför?
2009-04-20 @ 09:33:32

Postat av: TheBat
15 timmar ungefär. Varför? När det tar 30 minuter för många. Hjälp mig.
2009-04-20 @ 17:37:40

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Har DU varit nära utan att veta om det?

Snart är det sommar och redan under vårens första dagar kommer de ut. Personerna som väntat under så lång tid på att få ta ut sina ögonstenar. Jag talar om mc-förarna. Alla är inte lika erfarna och uppmärksamheten brister vilket får omedelbara konsekvenser. Men det vore dumt att enbart lägga skulden på motorcyklisterna. Många gånger är det bilföraren som "inte har tid" att vänta och tror sig hinna över eller förbi. Samspelet som så innerligt behövs mellan mc-förare och bilister är något som enbart förstås av de som utnyttjar båda fordonen. Eventuellt även av de som av ren vana (instinktivt) kan tänka ett steg längre. MC-förare! Var rädda om ert liv och tänk både för dig själv och bilisterna i trafiken. Det tar på stoltheten men kan rädda DITT liv. Bilister! Anse inte att DU alltid har rätt och förstå att alla är inte lika erfarna i trafiken. Det kan rädda ett liv och många gånger ditt eget.

Så var det rubriken? I del två av filmen visas en situation som får mig att tänka på alla de situationer som vi eventuellt varit med om där vi inte vet hur nära vi var. Hur det kunde ha gått och hur livet skulle blivit (eller inte blivit) om det som var på väg att hända verkligen hade inträffat. Frågan i rubriken är omöjlig att svara på. Tur är det. Men visst skulle man vilja tala om för en del vad som var på väg att hända.Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Glad Påsk!

Nu känns tillvaron ganska behaglig. Isprinsessan är på väg, värmen likaså, fem dagars ledigt som kan njutas till fullo då jag i veckan först fick reda på att jag klarat av tentan i religionsfilosofi och idag kom beskedet att jag även lyckades med den senaste tentan. Inget "gammalt" ligger i fatet och man kan koppla av i lugn och ro. Återstår bara en sak:

Glad Påsk på Er!


(bildkälla)

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Älsking!


Skärtorsdag

Får inte glömma systemet.... får inte glömma systemet... får inte glömma...

Ja, ni vet hur det är. Jag gick förbi där idag och var på väg in när jag vände och sa till mig själv att det tar jag i morgon. Får se hur det blir med det. Jag skall på handledning mellan 09.20-09.40 gällande vårt projektarbete och därefter skall jag och lilla B till kyrkogården för att önska hennes mamma en glad påsk. Har ett par ärenden på stan (förutom att fika förstås) varav det ena är att fixa nån god skärtorsdagsmat. Tror det blir biff, rotfrukter och potatispuré. Som dessert så blir det premiär för jordgubbar. Köpte en liter idag på ICA city (Uppsala) och de smakade faktiskt riktigt bra. Serverar tofuglass och laktosfri vispgrädde till det.

Men jag får inte glömma systemet.... får inte glömma systemet..

I morgon kommer isprinsessan och jag längtar så. Längtar alltid efter henne för hon är så otroligt underbar. Då skall vi gotta oss i soffan, tätt omslingrade till det som damp ned i brevlådan idag, filmen "Australia". Lustigt, vi var på väg för nån vecka sedan att se den på bio men fick förhinder i sista minut. DÅ hade jag helt glömt bort att jag förhandsbeställt den.

Nu skall jag gå och sussa.

Får inte glömma systemet.... får inte glömma systemet......  får inte glömma.....


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Inför påsken

Jag och lilla B spenderade idag en dag på storstadens gator. Tisdagen har blivit tradition att tillbringa som Stockholmsfamilj och efter det att isprinsessan gått till sitt arbete och lilla B vaknat till liv (hon satt och bloggade till 00.30) så avverkade vi meter för meter från Birger Jarlsgatan till Centralen.

Först tunnelbana till T-centralen och sen promenad till Gallerian via "plattan". Lilla B såg helt lyrisk ut och hon har svårt att bärga sig till hösten då vi blivit huvudstadsbor. (Lilla B skall förresten gå i en skola där hon blivit antagen till deras "bild och drama profil"). Vi fikade på Wayne´s Coffee (så stora B fick sin soyalatte) och där studerade vi ingående den spettekaka vi inhandlat (efter rykte) på NK. Det fanns rent utav ett helt hav av spettekaka här. Passade på att studera och drägla över de chokladkonstruerade påskägg som fanns på NK. Allt från 160:- till över 500:- för ett ägg.

Ytterligare butiker som fick besök (i jakten på äggstuff) var Lindts fina försäljningsmonter inne på centralstationen, HM i Gallerian, Stockhome (i Uppsala), Claes Ohlsson och ICA. Sen bar det hem. På långfredagen blir det dagskryssning till Åland från Kapellskär och på påskafton beger vi oss ut till landet i tre dagar.

Nu skall jag steka strömming, fixa hemlagad mos (av vanlig och sötpotatis) och väcka lilla B. Sen blir det det inspelade avsnittet från igår av "LOST".

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

Förhållande utan sex

Jag tänker på det här med att ha förhållande utan sex. Redan i medelåldern förekommer ju detta och frågan är om det är acceptabelt? Speciellt frustrerande är det ju t.ex. om man som jag, träffat en vacker och skön kvinna som likt Cleopatra glider fram över lägenhetsgolvet. ( nåja, i Cleopatras fall palatsgolvet) Man säger att orsaken till detta oftast är att mannen inte diskar tillräckligt eller går ut med soporna i tid. Med andra ord så är ett "partnerskap" fråga om byteshandel; -" För att få det här måste du göra det här".

Då kan jag inte låta bli att fundera om jag hört frågan eller dessa ultimatum tvärt om? Alltså; -Jag går inte ut med soporna eller diskar förrens jag fått sex. Och det räcker inte med en gång, utan vill du att jag skall diska så skall vi ha kontinuerligt sex en längre period innan jag känner mig sugen på att ställa mig vid diskhon (eller skämma ut mig med de fula påsarna på bakgården). Nä, jag tror faktiskt aldrig att jag sett den här uppställningen. Tror inte någon skulle anse den klok  (förutom jag då som just nu inte ser någon skillnad på "handeln").

Usch, vilka problem en del människor har. Som tur är gäller det här inte oss ;)Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

RSS 2.0