(1+1)och(1+3)=2+4=6

I morgon blir det spännande. De två familjerna skall för första gången mötas med alla inblandade.

Man brukar säga inom kommunikationsvetenskapen att de första fyra minuterna är avgörande för all framtid. Så det gäller att hålla både extremiteter och tunga rätt i mun.

Som vuxen har man fördelen att man kan styra sitt beteende utifrån önskat resultat men riskerar även då att kliva över gränsen för det konstlade (patetiska) och hamna i ett mönster som inte är vant. Risken för platt fall föreligger här större och samtidigt en underskattning av de yngres förmåga att genomskåda. Huvudsaken är att inte "klampa" in och tro att man vinner slaget med en fyndig historia. Bättre att köpa 5kg godis och ta med senaste playstation spelet *ler*

Det känns som sagt spännande och famför allt skall det bli skönt att jämna ut oddsen i genusproblematiken från 1-2 till 3-3. Det är dags att få ordning vid middagsbordet och ge tillbaka för allt snack om gamla krukor och fattiga människor.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Kommentarer
Postat av: supermom

Här händer det saker! Lycka till imorgon allihop... spännande... men det måste vara aningen nervöst! Håller tummarna för att allt går bra och att ni får fin kontakt allihop.

2009-01-27 @ 00:14:48
URL: http://mimia.blogg.se/
Postat av: TheBat

Ja, lite nervöst känns det allt innan alla reaktioner är på plats. Men det blir nog toppen!

2009-01-27 @ 12:12:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0