Badets renande effekt
Känner Du ibland att du behöver en nytändning? Kanske finns känslan där att det är något gammalt som behöver "tvättas bort" eller att resterna stör framtiden. Man har ofrivilligt hamnat i en återvändsgränd och den enda vägen ut är att vända om, passera eventuella hinder och ta sig ut samma väg som man kom in genom.

Det är kanske då som Du känner att det skulle vara skönt med ett bad. Man tappar upp vattnet och häller i diverse medel för att göra upplevelsen fullkomlig. Man kliver i och känner värmen, doften och den renande effekten sakta omge en. I badet blir tankarna klarare och gnistan tänds. Hoppets gnista som får sitt syre av nya syner, klarare insikt och en renad kropp. Sen kliver Du upp....

(Bildkälla: daleynews)


Läs även andra intressanta åsikter om , , ,

Kommentarer
Postat av: Fredrik A. Renström

Nja, tvätta sig är förstås underbart. Långa varma duschar ibland skapa euforiska känslor, men bad? Nä, skulle inte tro det. Först är det för varmt så man svettas, sedan blir det för kallt. det perfekta badet varar aldrig mer än 30 sekunder någonstans mellan för varmt och ljummet.Mycket bättre med bastu och dusch!Prova det istället... ;-)

Postat av: TheBat

Äsch! Bastu är bara till för folk som käkar pannkakor med sylt och grädde till frukost ;)

2008-09-14 @ 21:04:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0