Förhållande utan sex

Jag tänker på det här med att ha förhållande utan sex. Redan i medelåldern förekommer ju detta och frågan är om det är acceptabelt? Speciellt frustrerande är det ju t.ex. om man som jag, träffat en vacker och skön kvinna som likt Cleopatra glider fram över lägenhetsgolvet. ( nåja, i Cleopatras fall palatsgolvet) Man säger att orsaken till detta oftast är att mannen inte diskar tillräckligt eller går ut med soporna i tid. Med andra ord så är ett "partnerskap" fråga om byteshandel; -" För att få det här måste du göra det här".

Då kan jag inte låta bli att fundera om jag hört frågan eller dessa ultimatum tvärt om? Alltså; -Jag går inte ut med soporna eller diskar förrens jag fått sex. Och det räcker inte med en gång, utan vill du att jag skall diska så skall vi ha kontinuerligt sex en längre period innan jag känner mig sugen på att ställa mig vid diskhon (eller skämma ut mig med de fula påsarna på bakgården). Nä, jag tror faktiskt aldrig att jag sett den här uppställningen. Tror inte någon skulle anse den klok  (förutom jag då som just nu inte ser någon skillnad på "handeln").

Usch, vilka problem en del människor har. Som tur är gäller det här inte oss ;)Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Kommentarer
Postat av: Född på Möllan (lgm)

Hihihi... roligt vinkling!Härligt att allt är bra!

2009-04-02 @ 20:30:29
URL: http://mffb-loggen.blogspot.com/
Postat av: TheBat

Ja, visst va den skojig. Bra är bara förordet :)Vad söt du var i hjälm hihi

2009-04-02 @ 21:01:54
Postat av: Kraka

Det är nog inte en byteshandel man menar, utan dessa kvinnor har helt enkelt slutat älska sina sluskar till män. Att som kvinna tvingas sköta om en man som om han var en otacksam tonåring är inte kul! Det som förvånar mig är att dessa kvinnor stannar kvar. Själv gick jag och det har jag inte ångrat en sekund. Livet är för kort för att sitta fast i meningslösa relationer!

2009-04-04 @ 11:00:59
URL: http://kraka.moah.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0